• DOLAR 32.61
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.42
  • ...
Yasin Börü`nün ulaştırmadığı kurban etlerini sizler ulaştırın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Doğruhaber 
 
Hür Ekip Sosyal Medya Platformu, “Yasin Börü`nün ulaştırmadığı kurban etlerini sizler ulaştırın” konulu tag çalışmasını yapacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı`nın 4`ncü gününde Kurban etlerini dağıtırken PKK/HDP çeteleri tarafından Yasin Börü ve arkadaşları hunharca katledilmişti.
 
Tarihe 6-8 Ekim katliamı olarak geçen ve tarihte az rastlanır bir vahşetle katledilen şehitlerin mazlumiyetlerini ve Kurban Bayramı`nda başlatılacak Yasin Börü adına kurban eti dağıtma kampanyasını gündeme getirmek için Hür Ekip Sosyal Medya Platformu tarafından geniş katılımlı tag çalışması başlatılıyor. Yapılacak tag çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan Hür Ekip Sosyal Medya Platformu, başlatılacak olan tag çalışmasına herkesin duyarlılık göstermesini istedi.
 
Hür Ekip Sosyal Medya Platformu tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Geçtiğimiz yıl Kurban Bayram`ında yetim, fakir ve kimsesizlere kurban etini dağıtan Yasin Börü ve arkadaşları PKK/HDP çetelerince hunharca katledilmişti. 6-8 Ekim vahşeti olarak tarihe geçen ve o gün de 3. Kattan atılan, üzerinden araçla geçilen, kafası taş ile ezilen ve üzerine benzin dökülerek yakılan Yasin Börü o vahşetin simgesi olmuştu. Bizlerde Hür Ekip Sosyal Medya Platformu olarak, “Yasin Börü`nün Ulaştırmadığı Kurban Etlerini Sizler Ulaştırın” kampanyasına katkı amacıyla geniş katılımlı hashtag çalışması yapacağız. Bu gün saat 16.30`da yapacağımız çalışmaya herkesi destek vermeye davet ediyoruz.” açıklamasında bulunuldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir