• DOLAR 32.487
  • EURO 34.96
  • ALTIN 2431.709
  • ...
Hayvanları çalınan vatandaş mağduriyetinin giderilmesini istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis merkezde bulunan bir vatandaşın üç tane ineği kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı. İneklerinin çalınmasıyla büyük bir mağduriyet yaşadığını belirten hayvan sahibi Sadık Ölekli, çalınan hayvanlarının bulunmasını istiyor.

Ölekli, hayvanlarının kaybolmasının ardından yetkililere başvurduğunu ve hala hayvanlarından bir haber alınamadığını belirterek, “Hayvanlarımı Bitlis merkez Hersan Mahallesi ile Kireçtaşı (Perxent) arasında bulunan yaylaya bırakıyordum. Cumartesi gününden bu yana biri hamile olmak üzere 3 tane ineğim kayıptır.” dedi.

Her yeri aradığını, gerekli mercilere başvuruda bulunmasına rağmen hala hayvanlarından bir haber alamadığını ifade eden Ölekli, bir an önce hayvanlarının bulunmasını isteyerek, “Hayvanlarım kaybolduğundan bu yana her yeri aradık. Hersan Karakoluna, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne bilgi verdim. Hayvanlarımın bulunmasını istedim. Çok mağdur oldum. Şu an yapacak hiçbir şeyim kalmadı. Daha önce de ilin farklı mahallelerinde bu tür vakalar meydana gelmiş ve çalanlar bulunmamıştır. Mağduriyetimizin giderilmesi ve hayvanlarımın bulunması için yetkililerden yardım talep ediyorum.” diye konuştu.   (Şükrü Tontaş - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir