• DOLAR 32.453
  • EURO 34.495
  • ALTIN 2473.313
  • ...
Tatvan'daki okullar yeni eğitim ve öğretim yılına hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeni eğitim ve öğretim sezonu öncesi Tatvan’da tadilata alınan ve inşaat çalışmaları devam eden okulları ziyaret eden Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, çalışmaları yerinde inceledi.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte kullarda incelenmelerde bulunan Erkan, çalışmaları yerinde inceleyerek ilçe milli eğitim müdüründen bilgi aldı. İncelemelerin ardından gazetecilere bilgi veren Erkan, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi bazı okulların tadilattan geçirildiğini ve bazı okullara ise ek binalar yapıldığını söyledi.

Yaz tatili itibariyle başlayan çalışmaların bir kısmının tamamlandığını ve bir kısmının da son aşamaya geldiğini kaydeden Erkan, tüm okul binalarının yeni eğitim ve öğretim sezonu öncesi eğitime hazır hale getirileceğini belirterek, “Tadilat çalışması kapsamında ilçe merkezi ve bağlı köylerde bulunan 10 okulumuzda tadilat ve tamirat çalışması, 5 okulumuzun bahçesinde parke kaplaması yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul aile birliklerinin desteği ile geriye kalan tüm okullarımıza ise boya desteği verildi. Bu sayede tüm okullarımız boyanarak yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilmiş oldu.” dedi.

Kaymakam Erkan son olarak, inşaatı devam eden okul binaları olduğunu hatırlatarak,  bu yıl inşaatı tamamlanan 2 anaokulu, bir İmam Hatip Ortaokulu, bir lise, 2 ilkokul, bir spor salonu ile 300 kişi kapasiteli yurt binasının bu yılki eğitim öğretim sezonu ile birlikte hizmete gireceğini kaydetti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir