• DOLAR 32.586
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2487.548
  • ...
Minik Ecrin`den 3 aydır haber yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Harmanlı köyünde bakkala şeker almaya giden 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan 3 aya yakındır haber alınamıyor. Gelen her ihbarı değerlendiren polis ekipleri, MOBESE ve güvenlik kameralarını da incelemeye devam ediyor.

“Çok acı çekiyorum”

87 gündür kızının fotoğrafına bakarak gözyaşı döktüğünü dile getiren anne Nursel Tunç, Ecrin`den habersiz geçirdiği her anın kendisi için ıstırap olduğunu belirtti.

Kızının yokluğunda çektiği acının dayanılmaz olduğunu belirten Nursel Tunç, çok acı çektiğini söyledi. Anne Tunç, “Bu acı ile artık yaşamak istemiyorum. Evimizde doğru düzgün ne oturabiliyoruz, ne yatabiliyoruz. Ne olur Ecrin`i kavuşturun bize. Normal şartlarda çocuklarımız 5 dakika yanımızdan ayrıldığında onları düşünüyoruz. Acaba nerede, ne yapıyor, başına bir şey mi geldi endişesini taşıyoruz. Benim kızım 66 gündür yok.” diye konuştu.

“Tüm Türkiye`den yardım bekliyoruz”

Anne ve babası başta olmak üzere tüm aile fertlerinin psikolojilerinin bozulduğunu aktaran Ecrin'in dedesi Veysi Tunç ise Ecrin`in bulunması için tüm Türkiye`den yardım istedi.

“Arama çalışmaları yetersiz”

Ecrin'in babası Bekir Tunç ise 3 ay önce kayıp olan kızlarından hala bir haber alınamadığını kaydetti. Arama çalışmaların yapıldığını fakat yetersiz kaldığını ileri süren Tunç, “Kızımın bulunmasını istiyorum. 3 ay oldu ve kızımdan en ufak bir haber yok. Nerededir, ne haldedir hiç bilmiyoruz. İlgililerden daha fazla destek bekliyoruz.” dedi.

Ecrin nasıl kaybolmuştu

14 Haziran'da Harmanlı Mahallesi'nde (Köyü) bakkala gitmek üzere evden ayrılan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'tan bir daha haber alınamaması üzerine 200 kişilik ekiple bölgede arama çalışmalarına başlamış, ancak bir sonuç alınamamıştı.

AFAD ve Jandarma ekiplerinin tüm aramalarına rağmen, şimdiye kadar herhangi bir ize rastlanmaması nedeniyle minik Ecrin'in kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor. (M. Salih Keskin – İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir