• DOLAR 32.36
  • EURO 35.123
  • ALTIN 2323.15
  • ...
Hürriyet Gazetesi protesto edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL: Hürriyet gazetesi, " Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaları internet sitesinde farklı kullandığı" iddiasıylaprotesto edildi.

Gazete önünde toplanan grup, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ATV ve A Haber ortak yayınında yaptığı açıklamaların, Hürriyet'in internet sitesinde "çarpıtıldığını" öne sürdü. 

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın, burada yaptığı açıklamada, yalan haberlere karşı olduğunu belirterek, "Dağlıca meselesi ve bu konudaki hassasiyet tavan yapmışken, insanların hassasiyeti en üst düzeydeyken, 400 vekille alakalı, Anayasa'da bir değişime gidilemediği ile alakalı özellikle Doğan medyası ve Paralel Yapı'nın medyası tarafından "400 vekil olsaydı Dağlıca meselesi olmazdı" gibi bir şeye dönüştürüldü. "8 Haziran'dan beri bu yalanları bolca görüyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı bir yalan kampanyası oluşturulduğunu ifade eden Boynukalın, "Bunun için buradayız. Burada sadece bir parti organizasyonu değil halkın bir tepkisi olmuştur. Yapılan habere karşı bir tepki olmuştur" dedi.

Hürriyet gazetesinin kapısının camının kırıldığı ve gazete önünde asılı flamanın yakıldığı protestoda, polis ekipleri zırhlı polis araçları ve çevik kuvvetle geniş güvenlik önlemi aldı.

Protestocuların gazete binasının önünden ayrılmasının ardından geniş güvenlik önlemleri sürüyor.

AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir