• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
Hayvan itlafı yaptığı iddia edilen personelin işine son verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) yetkilileri, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e ve hayvan barınağına ziyaret gerçekleştirdi.

Ceyhan Belediye Başkanı Öztürk ile görüşen heyet, hayvan barınağında tespit edilen eksiklikleri bir rapor halinde sundu. Öztürk ise barınaktaki itlaf iddiaları sonrasında barınakta çalışan tüm personelin görevden alındığını ve barınak koşullarının daha iyi hale getirilmesi için belediyelerinin ciddi bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

Daha sonra Ceyhan Hayvan Barınağına geçen KİHAYKO yönetimi, burada yaptıkları ziyaret sonrasında koşulların kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

KİHAYKO Başkanı Metin Yıldırım, Ceyhan Barınağı’ndaki itlaf iddiaları sonrası konuyu yargıya taşıdıklarını ve birkaç tane çalışan insanın sorumsuz davranışının belediyeye mal edilmesinin yanlış olacağını söyledi. Yıldırım; barınak koşullarının bazı eksikliklere rağmen çok iyi durumda olduğunu ve Ceyhan KİHAYKO temsilcilerinin gönüllü olarak barınakta çalışarak eksikliklerin giderileceğini kaydetti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir