• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Siyonist israil`den Gazze`ye hava saldırısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KUDÜS -Siyonist işgal ordusunun internet sitesinden yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'nden sınırdaki Ntib Asrah Yahudi yerleşim birimine dün akşam ateş açılmasına misilleme olarak işgal Hava Kuvvetlerinin bu sabah Gazze'de Hamas'a ait bir askeri hedefe hava saldırısı düzenlediği belirtildi.

İşgal ordu radyosundan dün yapılan açıklamada, silahlı kişilerin Gazze sınırındaki Ntib Asrah Yahudi yerleşim birimine ateş açtığı dile getirilmişti. Açıklamada, açılan ateşte 3 evin isabet aldığı ve yerleşim birimi sakinlerinin tedbir almak zorunda kalarak pencerelerden uzaklaştıkları ifade edilmişti.

Öte yandan, Batı Şeria'da işgal askerlerinin açtığı ateş sonucu 1 Filistinli genç yaralandı.

İşgal polisinden yapılan yazılı açıklamada, Batı Şeria'nın güneyindeki Ayide Kampı yakınındaki askeri bir kuleye patlayıcı atmaya çalışan Filistinli gence polisler tarafından ateş açıldığı kaydedildi.

Açılan ateş sonucu Filistinli gencin yaralandığı aktarılan açıklamada, yaralanan gencin olay yerinde tedavi edildiği ve atmaya çalıştığı patlayıcının da kontrollü bir şekilde etkisiz hale getirildiği belirtildi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir