• DOLAR 32.569
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2432.253
  • ...
Suriyelileri dolandıran 3 kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kendilerini Suriye istihbaratı (El Muhaberat) elemanı olarak tanıtan 5 kişi tarafından dolandırıldıklarını belirten 19 kişi Emniyet Müdürlüğüne ihbarda bulundu. Suriyeli sığınmacıların ihbarı üzerine harekete geçen polis 3 kişiyi takibe aldı.

Gaziantep`te kendilerini Suriye istihbaratı (El Muhaberat) elemanı olarak tanıtarak, Suriyeli sığınmacılara kelepçe, silah ve el telsizi gösterip dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen Suriye uyruklu 5 kişiden 3`ü gözaltına alındı.

Takibe alınan şahısları kent merkezinde bulunan Kavaklık parkında yakalayan polis, Hüseyin S., Cevdet S. ve Resul Ş.`yi gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şahısların 14 ayrı olay gerçekleştirdiği ve bu olaylarda 20 bin TL`lik cep telefonu ile bayanların altınlarını gasp ettikleri ortaya çıktı.

Hüseyin S., Cevdet S. ve Resul Ş., Emniyetteki ifadelerinin ardından Gaziantep Adliyesine sevk edilirken, firari olan 2 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir