• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kan ve gözyaşına sebep olanların barıştan bahsetmeleri ikiyüzlülüktür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünyada yaşanan tüm sorunların çözümü ve insanların haklı taleplerinin karşılanmasının ancak İslam`la mümkün olabileceğine dikkat çeken Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, huzurun, barışın ve kurtuluşun İslam`da olduğunu vurguladı.

1 Eylül ‘Dünya Barış Günü` dolayısıyla İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) açıklamalarda bulunan Erat, savaş, yıkım, kan ve gözyaşına sebep olanların barıştan bahsetmelerinin ikiyüzlülük olduğunu vurguladı.

Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşlara değinen Erat, "Şuanda özellikle İslam coğrafyası başta olmak üzere Ortadoğu ve dünyanın birçok yerinde her gün insanların kanı akmaktadır. Arap baharı ile başlayıp maalesef bu gün Ortadoğu`da kan gölüne dönüşen bir süreç yaşandı. Bu gün malumunuz Akdeniz sularında mülteci konumunda mazlum insanların boğulup cesetlerinin karaya vurduğu bir zamandayız. Yine bölgede her gün birkaç kişinin hayatını kaybetmesine ve gencecik çocukların mayına basarak paramparça olmasına şahit oluyoruz." diyerek insanlığın ancak İslam'la huzura kavuşacağını söyledi.

"İnsanlarımızın bu sahte barış kahramanlarını tanıması gerekiyor"

Dünyanın birçok ülkesinde özellikle de Ortadoğu'da her gün çatışma, savaş, işgal, tecavüz, sömürü, yıkım, kan ve gözyaşı olduğunu belirten Erat, tüm bunlara neden olanların barıştan bahsetmelerinin ikiyüzlülük olduğunu vurguladı.

Dünyayı kana bulayan emperyalist güçlerin barış havarisi kesilerek ikiyüzlü davrandıklarını belirten Erat, “Bununla birlikte her gün insanların kanı üzerinden beslenenler kirli emellerini Müslümanların üzerinden çekmeyenler, Müslüman kanını döktükten sonra ekranlar karşısına çıkıp barış havarisi kesiliyorlar. Sanki o masum insanların kanını döken, onların yer altı ve yer üstü zenginliklerini sömüren kendileri değilmiş gibi insanlara şirin görünmeye çalışanlara da şahit oluyoruz. Elbette ki insanlarımızın bunları artık görmesi gerekiyor. Bu sahte barış kahramanlarını tanıması gerekiyor.” diye konuştu.

Emperyalist güçlerin hiçbir zaman Müslümanların dostu olmadığını da vurgu yapan Erat, son olarak şunları söyledi: “Tarih bunun en büyük ve somut delilidir. Emperyalist güçler sürekli Müslümanları bir rant aracı olarak görmüşler, Müslüman`ı Müslüman`a düşürmüştür ve sürekli toplumu ifsat etmişlerdir. Bu vesileyle hem Müslümanların yer altı ve yer üstü zenginliklerini sömürmüşler, hem de ciddi anlamda silah tüccarları ciddi işler yapmışlardır. Dolayısıyla biz her gün insanları katleden, her gün insanları yağmalayan ve sömüren bu zihniyetin barış nutukları atmasını, barıştan yana görünmelerini ve halkı aldatmalarını bu şekilde lanetliyoruz.”  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir