• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
Tedbir alınmayan yeraltı çalışmaları tehlike saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yeraltı çalışmaları kapsamında yapılan kazılarda yeterli tedbirlerin alınmaması kazalara davetiye açıyor.

Batman merkez Petrol Mahallesi 103 ile 106 Sokakların kesiştiği dört yolda kanalizasyon çalışmaları kapsamında Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından kazı yapıldı. Ancak kazıda su şebekesi hattı patladı. Şebeke hattının onarılması için yapılan metrelerce kazı sonrası uyarıcı levhaların eksikliği tepkilere neden oldu.

Yetkililerin bu tür çalışmalarda yeterince tedbir almaları ve önlemlerin alınmasını isteyen vatandaşlar, şikâyetlerini şu sözlerle dile getirdi: “Batman’ın birçok yerinde yapılan kazılarda uyarıcı levhalar ya hiç kullanılmıyor ya da eksik kullanıldığından yapılan kazılar tehlike saçıyor. Petrol Mahallesi 103 ile 106 sokaklarımızın kesiştiği dört yolda günler öncesinde kazılan ve bir türlü tamamlanmayançalışmalar özellikle geceleri uyarıcı levhaların olmayışı tehlike saçıyor. Kazılan çukura dört taraftan gidildiği halde sadece bir tarafına bir levha konulmuş. Birçok sürücü kaza tehlikesi geçirdi.”

Günlerce tehlike saçan çukura kimsenin girmemesi sevindirdi. Tehlike saçan çukurun bugün kapatılacağı öğrenildi. (M. Sait Çelik - İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir