• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
Bitlis`in yeni valisi göreve başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'de yayımlanan son valiler kararnamesi ile Çanakkale Valiliğinden Bitlis`e atanan Ahmet Çınar göreve başladı.

Valilik önünde Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Kurum Amirlerinin karşıladığı Vali Ahmet Çınar, makamında gazetecilere açıklama yaptı.   

Bitlis`e ve Bitlislilere hizmet etmenin boynunun borcu olduğunu ifade eden Vali Çınar “Bitlislilere ve hemşerilerimize hizmet için geldim. Burada elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Devletimizin bize verdiği bu önemli görevde ahlakla, disiplinle, merhametle, vicdanla ve samimiyetle görev yapacağız.” dedi.

Bir bütün halinde çalışacaklarını ifade eden Çınar, “Tabi burada bütün arkadaşlarımızla birlikte bu şehrin kamu ve özel bütün dinamikleri ile birlikte bir yönetim gerçekleştireceğiz. Allah hepimize, bana da ve Bitlislilere de hayırlı uğurlu etsin. İnşallah burada bulunduğumuz süre içerisinde güzel hizmetlerde bulunuruz. Vatandaşımızın refahı ve huzuru için elimizden geleni de yapmak boynumuzun borcudur. Hepimize hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın.” diye konuştu. (Şükrü Tontaş - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir