• DOLAR 32.368
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.452
  • ...
Adana'da art arda şüpheli paket paniği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana’nın en işlek güzergâhlarından Seyhan Dörtyol Kavşağı ile Yenibey Mahallesi’nde art arda bomba ihbarı yapıldı. Bomba imha ekibinin fünye ile patlattığı paketlerden su termosu gibi malzemeler çıkarken çevredekilerin emniyet şeridi etrafından polisin çalışmasını film izler gibi takip etmesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre; sabah erken saatlerde Yenibey Mahallesi Çarşamba Pazarı civarında şüpheli bir paket gören çevre esnafı, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, şüpheli paketin bulunduğu caddeyi güvenlik şeridi ile trafiğe kapatarak önlem aldı. Bomba imha ekibinin özel giysiyle yerleştirdiği fünyenin patlatılmasının ardından şüpheli paketin boş olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine mahalleli rahat bir nefes alırken kapatılan cadde tekrar trafiğe açıldı.

Bugün ikinci şüpheli paket ihbarı ise saat 10.15 sıralarında kentin en işlek güzergâhlarından Seyhan Dörtyol Kavşağı’ndan geldi. İhbar üzerine kavşak, emniyet şeridi çekilerek araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Bomba imha uzmanının özel elbise giyerek incelediği şüpheli paket, daha sonra fünye yerleştirilerek patlatıldı. Paketin içinden boş su termosu çıkarken çevredekilerin emniyet şeridi etrafından polisin çalışmasını film izler gibi takip etmesi dikkat çekti.  (Ayhan Kaya - İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir