• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
ABD Saldırısında 21 Türkiyeli Genç Şehid Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiyeli gençlerin şehadetine ilişkin açıklama internet sitelerine gönderilen bir taziye ilanıyla yapıldı.

Napalm benzeri olduğu iddia edilen ve kimyevi bir madde ile yapılan saldırıda şehid edilen gençlerin 18`inin isimleri de açıklandı. Üçünün kimliği tesbit edilemedi.

Adana, Diyarbakır, İstanbul, Tokat, Van ve Bursa kentlerinden Afganistan`a ABD Ordusuna karşı savaşmak üzere giden gençlerin bağlı bulunduğu birliğin tamamen yok olduğu ifade edildi.

İşte Taziye Bildirisinin tamamı:

Bismillahirrahmanirrahim

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun

Allah`a Hamd, O`nun Rasulüne Salat ve tüm inananlara selam olsun.

İslam Hilafetinin dağılmasından sonra bir tespihin taneleri gibi paramparca olup coğrafi ve ulusal sınırlara bölünen İslam ümmeti tarihi olaylara tanıklık etmektedir. Bir yandan işgal edilen topraklar her türlü fedakarlık gösterip milliyetçilik kirlerinden temizlenen değerli bir cihad nesli tarafından savunulurken, diğer yandan zalim diktatörlerin bir bir devrildiğine şahid oluyoruz. Dünyayı, ekini ve nesli ifsad edecek şekilde dizayn edip batıl sistemlerini İnsanlığa dayatmak isteyen Batı devletleri bu Yeni Dünya Düzeni projelerinin önündeki en büyük engel olan İslam Dünya`sına karşı 10 yılı aşkın bir süredir tarihin şahid olduğu en sistematik ve acımasız işgal kampanyasına devam etmekteler. Bütün askeri, ekonomik ve politik güçlerini devreye sokan Modern Haçlı Koalisyonu imparatorluklar mezarlığı olan Afganistan`ı tam 44 Hiristiyan ülkenin yüzbinlerce askerini seferber ederek işgal ettiler. Ancak Allah bu şerli ittifaka Müslümanlar`a karşı şefkatli, kafirlere karşı ise pek şiddetli olan mücahidler eliyle büyük mağlubiyet ve acılar tattırmaktadır. Emperyalist güçlerin bütün projeleri Afganistan, Somali, Yemen, Irak ve sabır diyari Kafkasya`da akamete uğradı. Cihad cephelerinde aldıkları büyük askeri, politik ve ekonomik kayıplar nedeniyle İslam alemindeki siyasal etkinlikleri de oldukça azalan Batı devletleri İslam aleminde devam eden halk devrimleri karşısında tam anlamıyla şaşkına döndü. Mücahidlerin kararlı mücadeleri karşısında ordular seferber edip iç güvenlik ve askeri projelere trilyon dolarlar harcayan ABD ve Batı ülkeleri bugün cihadın bereketi olarak büyük bir ekonomik kriz yaşamaktadır. Aslında bu kriz Batı medeniyetinin ve kapitalizmin ahlaki krizidir.

Düşmanın savaş ahlakı tanımayan, sivil- asker ayrımı yapmayan ve adaletsiz bir medya kampanyası kullanarak yürüttüğü bu ahlaki ve hukuki dayanaklardan yoksun işgaline rağmen Afganistan`daki mücahid kardeşleriniz İslam`ın savaş ahlakına riayet ederek destansı mücadelelerine devam ediyorlar. Mücahidlere karşı düşük yoğunluklu uranyum ve Napalm gibi uluslararası kurallara göre yasak silahları çekinmeden kullanan ABD ve NATO, direniş güçleri karşısında aldığı her yeni hezimet sonrası daha da saldırganlaşıyor.

Afganistan-Pakistan sınırında geçtiğimiz aylarda düzenledikleri büyük operasyonlarda yüzlerce işgal askerini öldüren mücahid birliklerinden biri geçtiğimiz hafta ABD insansız uçaklarının saldırısına hedef oldu. Türü belirlenemeyen kimyevi bir silahla gerçekleştirilen saldırıda aralarında bir çok Türkiyeli kardeşimizin de bulunduğu 21 mücahid şehid oldu. Kurtuluş savaşında ülkemizdeki Fatih`in ve Selahaddin Eyyübi`nin torunları olan dedelerimize büyük fedakarlıklarda bulunarak yardım eden Afgan halkına vefa borçlarını ödemek için 21. yüzyıl cihad karargahı Afganistan`a gelen bu değerli kardeşlerimizin şehadeti mübarek olsun. Türkiye`li Müslümanlara zaferin ufukta apaçık görüldüğünü, düşmanın mücahid birlikleri karşısında aldığı büyük hezimetlere ekonomik, askeri ve siyasal açıdan daha fazla dayanamayacağı müjdesini vermek istiyoruz. Yarın bekleyenler için pek yakındır ve zafer mutlaka inananların olacaktır. Küresel Haçlılar`ın Afganistan`daki hezimeti aynı zamanda Kudüs`ün de kurtuluşu olacaktır. Bizler Afganistan`da savaşıyoruz fakat gözlerimiz Mescid-i Aksa`ya bakıyor.

Şehid olan kardeşlerimizin isimleri ve Zübeyr İslam kardeşimizin vasiyeti aşağıdadır.

Afganistan`da Cihad Eden Kardeşleriniz.

17/11/2011 PERŞEMBE GÜNÜ.

1 -RAMAZAN ÇIRAK(İSTANBUL)

2 - ALİ KEMAL.(ADANA)

3 - YAVUZ ACAR(VAN)

4 - ORHAN KILIÇ(TOKAT)

5 - MUHARREM UÇAR(VAN)

6 - MURAT KURT (ADANA)

7 - TARKAN ALMAN (ADANA)

8 - MÜCAHİD EYMEN (İSTANBUL)

9 - ERKAN ÖZERK ZÜBEYR (ADANA)

10 - SERDAR ÖZERK ZÜBEYR (ADANA)

11 -MEHMET YILMAZ (İSTANBUL)

12 - FATİH (DİYARBAKIR)

13 - NAZIM(BURSA)

14 - MUAMMER (İSTANBUL)

15 - YAKUP TAMER

16 - MUHİDDİN EKŞİ

17- E. MUKATİL

18-KENAN GÖKÇE

SERDAR ÖZERK ZÜBEYR`İN VASİYETİ

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir