• DOLAR 32.378
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2326.059
  • ...
Adana'da seyyar tezgahlar toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırımları işgal ettikleri gerekçesiyle seyyar satıcılara yönelik çalışma başlatıldı.

Seyhan ve Çukurova ilçe merkezlerinde cep telefonu,  süs eşyası ve sebze satıcılarına yönelik seyyar satıcı operasyonunda, zaman zaman zabıta ile seyyar esnaf arasında arbede yaşandı. Çevre kirliliği ve kaldırım işgali yaptığı belirtilen seyyar tezgâhlar ise zabıta ekip araçlarına yüklenerek el konuldu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Şehir merkezinde seyyar satıcılık yaparak hem vatandaşın sağlığını tehdit edebilecek yiyecekler bulunduran hem de çevre kirliliğine neden olacak şekilde satış yaparak vatandaşın ve esnafın tepkisini çeken şahısların faaliyetlerine yönelik işlem gerçekleştirdi.

Zabıta ekibi vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek; yasaklara uymayanlar hakkında, yasal mevzuatlar çerçevesinde işlem yaptı.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir