• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Belediye ile Milli eğitim arasında protokol
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında kentte bulanan okullarda atıl durumda olan spor salonlarının onarılarak, hizmete sunulması için protokol imzalandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gençliğe dokunulacak en önemli alanların spor alanları olduğunu söyledi.

Sporla ilgili altyapıyı güçlendirmeye çalıştıklarını vurgulayan Şahin, “Gençlerimizi, fikren, bedenen geleceğe hazırlamak bizim en büyük görev alanlarımızdan bir tanesi. Gücümüzü birleştirip bu hedef kitlelerimiz üzerinde yarınlarımızı çok daha emin bir şekilde götürmemiz gerekiyor.” dedi.

19 spor tesisi atıl durumda

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz da okullarda atıl durumda olan 19 tane spor tesisi bulunduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin işbirliğiyle bu tesislerden 17 tanesinin onarıldığını dile getiren Yanmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e hitaben şöyle konuştu:

“Bu oklarımızdan 17 tanesi sizin tarafınızdan onarıldı. Bunların kışlık bakımları artı bu okullardaki spor salonlarının yakıtları, temizliği, hizmetlisi sizin tarafınızdan yürütülecek. Biz okul dönemlerinde bu salonlarını kullanacağız. Akşamları, cumartesi ve pazar günleri yine ‘Hayat Boyu Öğrenme ve Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında burada görevlendireceğimiz beden eğitimi öğretmenleriyle gençliğimize hizmet etmiş olacak. Yani 7-24 çalışmış olacak salonlarımız. Ben katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Şahin ve Yanmaz, protokolü imzaladı.  (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir