• DOLAR 32.541
  • EURO 34.896
  • ALTIN 2488.855
  • ...
israil Hasta Filistinli Esiri Tekrar Tutukladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Filistinli Esir Kulübü, Siyonist işgal ordusunun sağlığının bozulması üzerine daha önce serbest bırakılan kanser hastası Filistinli esir Hamza Et-Tarayira’yı (23) tutuklamasını kınadığını belirterek, zindanda kansere yakalanan eski esirlerden Et-Tarayira’nın hayatından endişe duyduklarını ifade etti.
 
Esir Kulübü yaptığı açıklamada, Hamza Et-Tarayira`nın Ürdün’de tedavi olduktan sonra evine dönerken tutuklanmasının insani ve hukuki olmadığını belirterek, hasta esirin gördüğü tedavinin aksamaması için derhal serbest bırakılmasını istedi.
 
2008 yılında tutuklanan Et-Tarayira zindanda ağız kanserine yakalandı. Er-Ramle Hastanesi`nde tedavi gören Filistinli esir, sağlığı bozulması üzerine işgal mahkemesi tarafından serbest bırakıldı. Serbest kalan Filistinli esir tedavi olmak için Ürdün’e gidip geliyordu.
 
Siyonist zindanlarda bir kısmı ağır onlarca Filistinli hasta esir bulunuyor. Cezaevlerinde gereken tedaviyi sunmayan işgal rejimi hasta esirleri serbest bırakmıyor. Esir takasıyla çıkacak esirlerin çoğunluğunu hasta ve yaşlı esirlerin oluşturacağı belirtiliyor.
 
filistinhaber
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir