• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
Şırnak`a 192 sağlık personeli atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. M. Halit Sapan, Şırnak'a 192 sağlık personeli atandığını açıkladı.

Sapan, “Sağlık bakanlımız tarafından ihtiyacımız doğrultusunda pozitif ayrımcılık yapılarak ilimize ebe, hemşire, radyoloji, laboratuvar teknisyeni ve diyetisyenlerden oluşan 192 personel ataması gerçekleşmiştir. İlimizde görev yapan bu arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı, uğurlu ve iyi hizmetler getirmesini diliyorum.”dedi.

Şırnak`a ataması yapılan Personellin dağıtımıyla ilgili bilgi veren Sapan, “Yoğunluk Şırnak, Cizre ve Silopi bölgelerimizde olduğu için buralara daha çok personel takviyesini yapacağız. 6 hastane ve 2 diş sağlığı hastanesi olmak üzere 8 hastanemize bu personellerimizi bölüşeceğiz. Bölgedeki hastanenin yoğunluğuna, hastasına, doktoruna ve nüfusuna göre dağıtım yapacağız.  Ebe, hemşire, radyoloji, laboratuvar teknisyeni ve diyetisyenlerden oluşan personellerimiz görevlerine yakın zamanda başlayacaklar.” diye konuştu.

İkinci bir atama daha beklediklerini söyleyen Sapan şöyle devam etti: “Sağlık Bakanlığımızın ilk atamasında Türkiye geleninde 7 bin 400 atama yapılmıştır. Bunlardan ilimize atanan 192 sağlık personeli göreve en yakın zamanda başlayacaktır.”  (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir