• DOLAR 32.6
  • EURO 34.88
  • ALTIN 2496.103
  • ...
Hilvan İmam Hatip öğrencileri üniversiteli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hilvan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun olan 37 öğrencinin girdiği sınavda 19 öğrenci üniversiteye yerleşmeye hak kazandı.

Okul aile birliği başkanı Halil Aydın, öğrencilerin başarısında okul idaresi ve öğretmenlerin özverili çalışmalarının etkili olduğunu ifade ederek, öğrencilerin 5'er 10'ar gruplar halinde öğretmenlere zimmetlenerek çalıştırıldığını ve bu konuda haftalık takibat yapıldığını söyledi.

Hilim-Der Başkanı M. Can Yardımcı da, Hilvan Kız İmam Hatip Lisesin de güzel hizmetlerin yapıldığı belirterek, hafızlık kursunun açılması, anasınıfının açılması, Kuran-ı Kerim yarışmasında il birincisi olması, TÜBİTAK Yarışmasında ilde derecesine girip Malatya ilinde yapılan bölge yarışmada ilimizi temsil etmesi, yüzde 50'den fazla öğrencisini üniversiteye yerleştirmesi hem ilçemiz adına hem imam hatipliler adına büyük bir başarı olduğunu söyledi.

Ek yerleştirmeler ile bu sayının daha da artacağını ifade eden Yardımcı, "Bu başarıda emeği geçen başta okul müdürümüz Mehmet Altun olmak üzere idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Rabbim başarılarının devamını artırsın." dedi.  (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir