• DOLAR 32.602
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2497.565
  • ...
Molla Beşir Varol`un annesi dualarla ebediyete uğurlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami çalışmalarından dolayı uzun süredir cezaevinde bulunan Molla M. Beşir ve Molla M. Halil ile Molla M. Said Varol`un anneleri Ayşe Varol (81), yakınları ve sevenleri tarafından dualarla ebediyete uğurlandı.

Uzun süredir yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle hastanede tedavi gören Ayşe Varol'un cenazesi saat 11.00 sıralarında Batman Asri Mezarlığa defnedildi. Cezaevinde bulunan Varol'un 2 oğlu cenazede hazır bulunamadı.

Kocaeli Kandıra F Tipi Kapalı Cezaevi`nde bulunan Molla M. Beşir Varol ve Batman M Tipi Kapalı Cezaevi`nde bulunan Molla M. Halil Varol'un evlerinde taziyeye katılmaları bekleniyor.

Defin işlemlerinden sonra açıklama yapan Ayşe Varol`un oğullarından Şefkat Eli Derneği Başkanı Molla Ahmet Varol, “İki gün önce annem yoğun bakıma kaldırıldı. Bu sabah da vefat etti. 15 senedir cezaevinde olan ve son olarak Batman M Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan abim Muhammed Halil Varol'un cenazeye yetişmesi için müracaat ettik. Cenazeye yetişemedi. Taziye katılması için avukat ile beraber girişimlerde bulunduk. İnşallah taziyeye izin verileceğinden umutluyuz. Abim Muhammed Beşir Varol da şimdi Kocaeli Kandıra F Tipi Kapalı Cezaevi`nde bulunuyor. Onun için de girişimlerde bulunduk. Kandıra'da bulunan abim Muhammed Beşir 5 seneye yakındı annesini görmemişti. Abim Muhammed Halil Batman`a geldikten sonra annemi bir kere ziyaretine götürdük.” dedi.

Varol ailesinin, taziyeleri Batman merkez Pınarbaşı Mahallesinde bulunan evlerinde kabul edeceği öğrenildi. (M. Fatih Akgül, M. Sait Çelik - İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir