• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Selam Der inşaattan düşen işçiye yardım eli uzattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Selam Der, yaklaşık iki ay önce çalıştığı inşaatın yedinci katından düşerek feci şekilde yaralanan inşaat işçisine yardım elini uzattı. İnşaatın yedinci katından düşerek yaralanan ve o günden sonra oldukça maddi sıkıntı çeken Nevzat Kızılsoy`a ayni ve nakdi yardımda bulundu.

İnşaat işçiliği yaparak geçimini sağladığı, geçirdiği feci kazadan sonra oldukça maddi sıkıntı çektiği öğrenilen Kızılsoy`un yardımına Muş Selam Der Gıda Bankası Tespit Komisyonu ulaştı. Aileyi evlerinde ziyaret eden Selam Der Gıda Bankası Tespit Komisyonu Başkanı Hidayet Özden ailenin çok sıkıntı çektiğini belirterek; “Yaklaşık iki aydır Nevzat kardeşimiz yatağında yatalak durumdadır. Ailenin geçimi Nevzat kardeşimizin üzerindedir. Kardeşimiz şu an çalışamıyor ve durumları çok kötü. Bu ailemizi ziyaret ettiğimizde oldukça mağdur olduklarını gördük. Bu ailemiz aynı zamanda kirada kalıyor. Ailede başka çalışacak kimse olmadığı için oldukça sıkıntı çekiyorlar. Ailemizin bu zor günlerinde en azından kirasını karşılayabilecek bir hayırsever vatandaş olursa aile rahat bir nefes alacak inşallah” dedi.

İmkânlarının kıt olması nedeniyle istenilen ölçülerde yardım yapamadıklarını belirten Özden; “Selam-Der Gıda Bankası olarak Nevzat kardeşimiz için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ama bu yardımlar sadece Gıda Bankamızın yapacağı yardımlarla sınırlı kalmamalı. Bu tür muhtaç olan ailelere hem halk, hem devlet, hem de sivil toplum kuruluşları olarak biran önce el atmamız gerekiyor. İstiyoruz ki, hayırsever kardeşlerimiz bu ailemize ve bunun gibi muhtaç ailelere bir an önce ulaşsınlar ve yardım etsinler.” diye konuştu.   (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir