• DOLAR 32.379
  • EURO 35.055
  • ALTIN 2325.448
  • ...
Okul müdürden örnek davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Midyat ilçesindeki Ali İhsan Kalmaz İlkokul Müdürü Mehmet Ali Kaya, okulun zemin katının tadilat çalışmalarını yapan fayansçı ustalara inşaat işçisi gibi yardım ederek örnek bir davranış sergiledi.

Eylül ayında eğitim öğretime başlayacak okullarda, bir yandan kayıt işlemleri devam ederken diğer yandan da okulların eksiklikleri giderilmeye çalışılıyor.

Yunus Emre Mahallesi`nde 410 öğrencisi bulunan Ali İhsan Kalmaz İlkokulu`nun zemin katında bulunan müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası ve koridorun zemininin fayansla döşenmesi için kendi imkânları ve hayırsever iş adamları tarafından temin edilen malzemelerle 280 metrekareye fayans döşendi. Okul Müdürü Mehmet Ali Kaya da, okulun zemin katının fayanslarını ustalarla birlikte bir inşaat işçisi gibi çalışarak döşenmesine yardımcı oldu.

Okulu yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirmek için tadilat işlerini gerçekleştireceklerini söyleyen Okul Müdürü Mehmet Ali Kaya, “Göreve geldiğim günden bu yana amacım, çocuklarımızın özel okullardaki gibi sağlıklı bir ortamda eğitim alması. Devlet okullarını da özel okul seviyesine çıkartmaya çalışacağız. Her şeyi çocuklarımız için yapıyoruz. Yaz aylarında sürekli olarak okulun idari işlerinden arta kalan zamanlarında okulun tadilat işlerini yapıyorum. Yeni eğitim öğretim yılı başlamadan okullarımızı pırıl pırıl yapacağız. Bunun için çalışıyoruz. Geçen sene bu okula atandım ve bu sürede bakım onarım adına birçok iş yaptım. Bu sene de okulun giriş kapısının basamakları, bahçe düzenlemesi ve en son okulumuzun zemin katını fayansla döşüyoruz.” dedi.  (Süleyman Tunç – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir