• DOLAR 32.566
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2428.979
  • ...
Bakan Çelik kalp krizi geçiren BTSO Başkanını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Evinde rahatsızlanarak Acıbadem Bursa Hastanesi Acil Servisi’ne göğüs ağrısı şikayetiyle yakınları tarafından gelen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, by-pass ameliyatı geçirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu, Türk- İş Başkanı Ergün Atalay ve Vali Münir Karaloğlu, Acıbadem Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçiren BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret etti.

Bakan Çelik ve beraberindekileri, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İsmail Kuş, Ferudun Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Aytuğ Onur, Cüneyt Şener, Hasan Gürses, Şakir Umutkan ve İbrahim Burkay'ın yakınları karşıladı. Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener’den bilgi alan Faruk Çelik ve Rifat Hisarcıklıoğlu, Başkan Burkay’ın sağlık durumunun iyiye gitmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ziyaretçi defterine de yazarak hastaneden ayrıldılar. 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 12 Ağustos Çarşamba akşamı, göğüs ağrısı şikâyetiyle Bursa Acıbadem Hastanesi’ne gitmiş, burada by-pass ameliyatı olmuştu. Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şener, İbrahim Burkay’ın genel sağlık durumunun her geçen saat daha da iyiye gittiğini ifade etti.    (Zeki Aras –İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir