• DOLAR 32.572
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2424.65
  • ...
Ağrı ve Şırnak`ta 7 PKK`li öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi ile Şırnak'ın Silopi ilçelerinde PKK tarafından düzenlenen saldırıların ardından çıkan çatışmalarda 7 PKK'linin öldürüldüğü bildirildi.

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde bir grup PKK'linin dün akşam saat 21.00 da İlçe Jandarma Komutanlığına roketatarlı ve uzun namlulu silahlar ile saldırması üzerine çıkan çatışmada 3 PKK'li öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen eş zamanlı saldırı üzerine çıkan çatışmada 3 PKK'linin öldürüldüğü bildirildi.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada da, askerin karşılık vermesi üzerine PKK'lilerin kaçtığı belirtilerek, başlatılan operasyonda 3 PKK'linin öldürüldüğü kaydedildi.

Son çatışma ile birlikte Ağrı'da son bir hafta içerisinde ölen PKK'li sayısı 15'e ulaştı.

Silopi'de 4 PKK'li öldürüldü

Şırnak'ın Silopi ilçesi Görümlü Üs Bölgesi'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açılması üzerine çıkan çatışmada 4 PKK'li öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Silopi Görümlü Üs Bölgesi Yakın Emniyet Unsurlarına sızma girişiminde bulunan PKK'lilerin daha sonra Doçka, Bixi, roketatar ve uzun namlulu silahlarla Görümlü Üs Bölgesine ateş açması üzerine çıkan çatışmada 4 PKK'linin öldürüldüğü belirtildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir