• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
Kanser hastası anne yatağında ölümü bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şırnak merkeze bağlı Ömerli Mahallesi`nde 8 çocuğuyla inşaat halinde olan 4 odalı bir evde yaşam savaşı veren Hayriye Dargın, maddi olanaksızlıktan dolayı tedavi olamadığını ve yetkililerden yardım beklediğini söyledi.

Bir yıl önce Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesinde mide kanseri ameliyatı olan ancak parası olmadığı için gerekli kontrolleri yaptırılamayan ve hastalığı ciddileşen Hayriye Dargın, yatağında ölümü bekliyor.

Anneme her gün dua ediyorum

Annesinin iyileşmesi için her gün dua ettiğini söyleyen ilkokul 1`inci sınıf öğrencisi Yasemin Dargın , “Annemin bir an önce eski sağlığına kavuşması için her gün Allah`ıma dua ediyorum. Annemi çok seviyorum. Annemin tedavisi ve iyi koşullarda yaşamamızı sağlayacak hayırseverlerden bize yardım elinin uzatmasını bekliyorum.” dedi.

Sekiz çocuğuyla zor şartlar altında çalıştığını ifade eden baba Salih Dargın ise şöyle konuştu: “7 çocuğum okula gidiyor, hamallık yaparak çocuklarımı geçindiriyorum. 4 gözlü inşaat halindeki evde yaşamaya çalışıyoruz. Eşimin sağlığına kavuşması için devletten ve hayırseverlerden destek bekliyorum.”

Üç ayda bir devletten üç yüz lira maddi destek aldığını, bunun da evin küçük bir ihtiyacını ancak karşıladığını ifade eden Dargın, devletin vatandaşlarına sağladığı yeşil kartın bütün sağlık tedavileri karşılamaya yetmediğini, bunun için hayırseverlerden destek beklediğini sözlerine ekledi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir