• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
Sağlık Bakanlığı heyeti Van'da incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Prof. Dr. Özkan Ünal ile Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Fahri Sevinç, kentte bulunan Bazı hastanelerde incelemelerde bulunmak üzere Van’a geldi.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Prof. Dr. Özkan Ünal ve Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Fahri Sevinç, İl Sağlık Müdürü Dr. Yakup İmren, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Özcan Öktem ile birlikte Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İpekyolu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesini ziyaret ederek hastane hizmetleriyle ilgili bilgi aldı.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Prof. Dr. Özkan Ünal ve beraberindeki heyetle birlikte daha sora Gürpınar ilçe Toplum Sağlık Merkezi, Aile Sağlık merkezi ve Acil Sağlık İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Aile Hekimleri ve sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelen Prof. Dr. Ünal, sağlık çalışanlarının sorunlarını dinledi.

Heyetin, iki gün sürecek olan incelemeler sonrası İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği yöneticileriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapacağı belirtildi. Heyetin ayrıca incelemelerin sonucu ile ilgili Sağlık Bakanlığına bir rapor sunması bekleniyor. (Murat Dalgın-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir