• DOLAR 32.571
  • EURO 35.039
  • ALTIN 2428.002
  • ...
Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü  Bingöl'e geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Doğan Ünal ve beraberindeki heyet, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bingöl’e geldi.

İlk olarak, İl Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret eden Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Doğan Ünal, burada ildeki sağlık hizmetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda İl Sağlık müdürü Dr. Abdullah Demir tarafından Bingöl ili hakkında detaylı sağlık brifinginin ardından, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Bingöl Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Yenişehir Aile Sağlığı Merkezi, Genç Devlet Hastanesi ve Genç Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Doğan Ünal, burada görev yapan sağlık personelleri ile hasta vatandaşları tek tek sordu.

İldeki sağlık yatırımları konusunda da bilgi alan Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Doğan Ünal, yapımı devam eden 200 yataklı Devlet Hastanesi inşaatını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Konu hakkında Sağlık Bakanlığı Sağlık yatırımları Genel Müdürlüğü ve TOKİ yetkilileri ile görüşerek hastane inşaatının en kısa sürede bitirilerek hizmete açılmasını istedi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir