• DOLAR 32.579
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2430.549
  • ...
Çukurova`da Kutlu Doğum Heyecanı Başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Peygamber Sevdalıları Platformu, Yüreğir İlçesine bağlı Doğankent Beldesinde düzenleyeceği Kutlu Doğum Etkinliği için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

10 Nisan Pazar günü saat: 16.30`da Doğankent Merkez Camii yanında düzenlenecek organizasyon hakkında bilgi aldığımız platform yetkilisi Adana İhya Der Başkanı Ekrem Ertaş, Doğankent`te yapacakları etkinliğin belde halkının şahit olacağı ilk Kutlu Doğum Programı olacağını söyledi.

Böyle hayırlı bir organizasyon için hazırlık çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirten Ertaş; "Doğankent Beldesi, başta Zazalar olmak üzere büyük bir çoğunluğu doğu kökenli vatandaşların yaşadığı bir yerleşim yeri. Belde ve çevre beldeler, birçok köyden oluşmakta. Yapacağımız etkinliğin beldede ilk olması hasebiyle çevre beldeler ile köylere de giderek duyurular yaptık. Bu duyurular için on bin adet el ilanı ile bin adet duvar ve araçlar için afiş hazırladık. Ayrıca Peygamber Sevdalılarının Kutlu Doğum`a özel hazırlamış olduğu CD`lerden 5 bin adet CD`yi köy köy gezerek vatandaşlarımıza hediye ediyoruz. Bu vesileyle onları etkinliğimize davet ediyoruz."dedi.

Kutlu Doğum Programı için gittikleri tüm köylerde sevinçle karşılandıklarını belirten Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllülerinden Cuma Kurt; "Başta Doğankent olmak üzere Solaklı ve Yunusoğlu Beldeleri ile köylerine giderek Doğankent`te yapılacak etkinlik için el ilanı ve Kutlu Doğum CD`leri dağıtıyoruz. Tüm köylüler bizi güzel karşılıyorlar, etkinliğimize mutlaka katılacaklarını söylüyorlar. Bu civarda onlarca köy var, inşallah tümüne gitmeyi ve köylüleri davet etmeyi hedefliyoruz. Bu vesileyle ilk kez yapılacak bu etkinlikten mahrum kalmamalarını istiyoruz."dedi.

Ayhan Kaya - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir