• DOLAR 32.314
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2279.545
  • ...
Van`da kaybolan 3 çocuktan 10 gündür haber alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van`ın Merkez İpekyolu İlçesi Düzyol Mahallesi`nde kaybolan Okan Aydın (15), Fırat Bulut (15) ile Mehdi Babat (15) adlı üç çocuktan 10 gündür haber alınamıyor.

Çocuklarının hayatlarından endişe ettiklerini ifade eden aileler, Van Emniyet Müdürlüğü`ne kayıp başvurusunda bulunduklarını ancak henüz bir sonuç alamadıklarını ifade ettiler. Aileler, şehrin işlek caddelerine çocuklarının fotoğraflarını asarak görenlerin haber vermelerini istedi.

Konuyla ilgili olarak İlke Haber Ajansı`nın (İLKHA) ulaştığı Fırat Bulut`un (15) ailesi, çocuklarının hayatlarından endişe ettiklerini ifade ederek, çocuklarının bulunması için Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere gerekli yerlere başvurduklarını söyledi.

Aile; “Çocuklarımızın bulunması için Emniyet Müdürlüğüne başvurduk, ilanlar dağıttık. Ailece 10 gündür çocuklarımızın peşine düştük. Emniyette çocukların bulunması yönünde, ‘ailece çocuklarınızı arayıp bize yardımcı olun` dediler. Kaybolan diğer iki çocuk da bizim mahallenin çocukları ve bizim oğlumuz ile arkadaştılar. Çocukların nereye gittikleri yönünde hiçbir fikrimiz yok. Geçtiğimiz salı günü Okan Aydın`ın kuzeni, çocukları çarşıda görmüş. Bizler de çok uzağa gitmedikleri kanısındayız. Ama 10 gündür haber yok ve biz çocuklarımızın hayatlarından endişe ediyoruz.” diyerek çocukların bulunması için kendilerine yardım edilmesini istediler.

Polis çocukların kaçırılmış olma ihtimali üzerinde duruyor. (Murat Dalgın-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir