• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hırsızlar düğüne gelen aracı soydu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Derik ilçesinden Kızıltepe (Qoser)  ilçesine akrabasının düğününüe katılmak için 21 AG 373 plakalı özel otomobiliyle gelen Metin Nerse (32), çarşıda alışveriş yapmak için otomobilini ilçe merkezinde bulunan 23 Nisan ilköğretim okulu arkasındaki caddeye park etti.

Alışverişten sonra düğüne gitmek için otomobilini almaya gelen Nerse, arka sol camının kırılıp eşine ait çantanın çalındığını fark etti.

Nerse,155 polisi arayarak durumu haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki bir esnafın iş yeri kamerasından aracın görünmesi üzerine kişi ya da kişilerin yakalanması için görüntüleri aldı. Otomobil ise parmak izi çalışması için karakola götürüldü.

Yaşadığı olayla ilgili bilgi veren Metin Nerse, “Kızıltepe`deki akrabamızın düğününe katılmak için ailemle beraber içler merkezine geldim. Çarşıda alışveriş yapmak için otomobilimi park ettim. Otomobili almaya geldiğimde ise arka sol küçük camı kırılmış ve içerideki eşime ait çantanın götürüldüğünü fark ettim. Çantanın gitmesine üzülmüyorum ama, başkalarının başına gelmemesi için polisi aradım ve haklarında davacı olacağım.”  şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir