• DOLAR 32.338
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2310.4
  • ...
Televizyon sipariş etti kargodan mağdur oldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul’dan internet üzerinden televizyon sipariş eden Batmanlı vatandaş, kargoyu gönderen şahsın pazarlık yapmamasından dolayı özel kargo firmasının en yüksek fiyatla kargoyu teslim aldığını iddia ederek kargo şirketi tarafından dolandırıldığını ve vatandaşların uyanık olmaları gerektiğini söyledi.

Yaşadığı mağduriyeti anlatan Şeyhmus Ortaç, 550 TL’ye internet üzerinden ikinci el televizyon aldığını ve televizyonu aldığı şahsın özel bir kargo şirketi ile gönderdiğini belirterek, “Yalnız fiyatta pazarlık yapmadığından firma çalışanları kargoyu en yüksek fatura ile göndermişler. 550 TL’ye aldığım ikinci el televizyona 220 TL kargo parasını istiyorlar. Kargo çalışanları buradan geri gönderseniz 60 TL’ye göndeririz diyorlar. 60 TL’ye gidip gelecek olan bir paket için 220 TL fiyat çıkarmışlar. Bu da benim kanaatime göre soygundur. Bence bu yaşananlar kargo şirketinin vatandaşları mağdur etmesidir.” dedi.

Kargoyu teslim almak zorunda olduğunu belirten Ortaç, “Kargoyu teslim almasam İstanbul’a geri iade gönderilip, ayrıca bir o kadar da kargo parası daha üstüne gelir ve gönderen şahıs gelip kargo parasını vermezse o televizyon kargo şirketine kalır. Kargo şirketi de ihaleyle satışa çıkarır. Bu yüzden bana başka seçenek kalmadığından dolayı mecburen o parayı ödeyip televizyonu alacağım. Bu kargo şirketi beni soydu başkalarını da soymasın diye buradan bütün vatandaşlara sesleniyorum, kargo şirketiyle pazarlık yapılmadığı sürece vatandaşları çok mağdur ediyor. Normalde 50-60 TL’ye gönderilen bir kargoyu 220 TL’ye bana mal ettiler, ben hakkımı helal etmiyorum. Bu konuda vatandaşlarımızın uyanık olmasını istiyorum. Ayrıca 220 TL’ye gönderilen kargoyu sigortasız bir şekilde göndermişler. Yolda bile kırılmışsa sorumluluk almıyorlar.” şeklinde konuştu.  (M. Sait Çelik – İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir