• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tatvan`da 2015 yılının ilk 6 ayında 27 köye hizmet ulaştırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan İlçe Özel İdaresi`nin faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, 2015 yılının ilk 6 ayında 27 köye yol, köy içi dolgu, köy içi parkelenmesi, kanalizasyon, içme suyu ve benzeri hizmetlerin ulaştırıldığını söyledi.

Şuan Tatvan`a bağlı hiçbir köyün yol sıkıntısı olmadığını ifade eden Kaymakam Erkan, yapılan çalışmaların aciliyet ve ihtiyaç durumuna göre belirlendiğini ifade etti.

Erkan, “Amacımız özel idaremiz vasıtasıyla çeşitli sorunları bulunan köylerimize ulaşıp bu sorunları çözüme kavuşturmaktır. Bunun için yaz sezonu boyunca elimizden geldiğince köylerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz.” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Erkan, “Bu kapsamda ilçemize bağlı bulunan 57 köyden 27`sine yol, köy içi dolgu, köy içi parkelenmesi, kanalizasyon, içme suyu ve benzeri çeşitli hizmetleri ulaştırdık. Stabilize olan bütün köy ve mezraların yol yapım çalışmalarının bir kısmı tamamlandı bir kısmın da ise silindir çalışması devam ediyor. Bu anlamda şuanda ilçemize bağlı bulunan hiçbir köyümüzün yol sıkıntısı bulunmamaktadır.” diye konuştu.

Erkan, son olarak şunları söyledi: “Köy yolları çalışmaları sona erdiğinde tüm köylerimize ulaşım çok daha rahat ve kolay olacaktır. Bu kapsamda yine köy ve mezralarımızın bir kısmının yol ve alt yapılarını tekrardan elden geçirildi. İnşallah bu yılın çalışma sezonu sonuna kadar hedeflerimize ulaşmaya çalışmaya çalışıyoruz. Tüm bunlar tamamlandığında köylerdeki sorunlarımız da en asgari düzeye inmiş olacaktır.”  (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir