• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van`da 100 Çocuğa Giyim Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - İstanbul Gözbebeği Derneği "İslam işbirliği gözetiminde Gözbebeği Derneği Vanlı çocuklara kışlık elbise yardım projesi" kapsamında 100 çocuğa giyim yardımında bulundu.

 

Gözbebeği Derneği, Van`da yaptığı yardımlarla ismini duyuran Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Mustazaf Der`den oluşan kriz masası aracılığıyla 100 depremzede çocuğa kışlık mont kazak ve pantolondan oluşan giysi yardımında bulundu. Van Kriz masası tespit ettikleri 40 mağdur aileye akşam saatlerinde giysi ve gıdadan oluşan yardımlarını ulaştırdı.

 

Kriz merkezi yetkilileri yardımların devam edeceğini belirterek "İstanbul`da faaliyet gösteren Gözbebeği Derneği bize 100 depremzede çocuğa ulaştırmak üzere kışlık giyim göndermiş. Bizde gündüz tespit ettiğimiz ailelere bu yardımları ulaştırıyoruz. Gündüz tespit çalışmalarımız devam ediyor. dağıtım ekiplerimiz ise gündüz tespitleri yapılan ailelere yardımları ulaştırıyoruz burada sizin aracılığınızla İslam işbirliği gözetiminde Gözbebeği Derneği yetkililerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz Allah kendilerinden razı olsun" dedi.

(Murat Dalgın - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir