• DOLAR 32.58
  • EURO 35
  • ALTIN 2418.924
  • ...
Aranan bir kişi evi basılınca çatıdan kaçmaya çalıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır`da kasten adam öldürmek ve yağma suçlarından aranan kişilere yönelik yapılan baskınlarda 10 kişi yakalanırken, kapısı çalındığı sırada çatıdan kaçmaya çalışan bir kişi ise yaralı yakalandı.

Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak gibi suçlardan yakalanma emri bulunan S.A. ve uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlamak suçundan aranan C.M. isimli şahıslar yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalar sırasında kimliksiz olan İ.E, D.G. ve S.G. isimli şahıslar da yakalandı.” denildi.

Açıklamanın devamında, “8 adreste yapılan çalışmalarda; yağma (gasp) suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan B.A, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan M.A, mühür bozma, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan B.Y. ve hırsızlık suçundan 2 bin 400 TL para cezası bulunan M.K. isimli şahıslar yakalandı.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, daha önceden hakkında yakalanma emri çıkarılmış olan ve “mala zarar verme” ile “kasten öldürme” suçlarından aranan S.T. isimli kişi, evinin kapısı çalındığı sırada çatıdan kaçmaya çalışırken yaralı olarak yakalandığı ve bu kişiye ait bir adet Smith Wesson marka ruhsatsız tabancanın da ele geçirildiği belirtildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir