• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Uludağ Üniversitesi`nden yeni kayıt yapan öğrencilere uyarılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı öğrencileri uyararak, kayıtlarını 28 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapan öğrencilerin, 3-7 Ağustos tarihleri arasında kayıt için üniversiteye gelmelerine gerek olmadığını, kayıt evraklarını okullar açıldığında 28 Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında kendi öğrenci işlerine teslim etmelerinin yeterli olacağını belirtti.

E-devlet üzerinden kayıt yaptırmayan öğrencilerin ise 7 Ağustos`a kadar okuluna gelerek lise diploması, altı adet fotoğraf, öğrenim ücreti dekontu, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, ÖSYM sınav sonuç belgesini bizzat teslim etmesi gerekiyor.

Ders seçimleri

Kaydını e-devlet üzerinden yaptırmayı tercih eden ya da bizzat gelerek kayıt olan öğrenciler, ders seçim işlemlerini 7-11 Eylül 2015 tarihleri arasında öğrenci otomasyon sisteminden yapabilecek.

Kaydını e-devlet üzerinden yaptırmış ikinci öğretim öğrencileri ise öğrenim ücretini 7 Ağustos`a kadar yatırmazlarsa ders seçim işlemlerini yapamayacak.

Kayıt süresi içinde işlemlerini tamamlayamayanlar üniversite kayıt haklarını kaybediyor

Kayıt için gerekli koşulları sağlamayanlar ile süresi içinde kayıt işlemlerini tamamlamayanlar, Üniversiteye kayıt haklarını kaybediyor. Kayıt için gerekli şartları taşımadığı sonradan anlaşılan veya bu şartları sonradan kaybeden öğrencilerin kayıtları yapılmış olsa bile siliniyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir