• DOLAR 32.376
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.854
  • ...
Meterolojiden Soğuk Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor, sadece soğukları ayaz şeklinde daha çok hissedeceğiz.

Meterolojinin tahminine göre, bugün akşam saatlerinden sonra Artvin ve Ardahan çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin edilirken, gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi görülebilir.

Meteoroloji yetkilisi Murat Oğlakçı, "Türkiye yeni bir yüksek basınç kuşağının etkisine girdi. Bu nedenle soğukları ayaz şeklinde ve çok daha etkili hissedeceğiz. Tüm Türkiye`de etkili olan soğuk hava önümüzdeki günlerde de sürecek ve soğuklar etkisini artırarak kuvvetli ayaz, don ve yoğun sise neden olacaktır. Soğuk hava dalgası bir hafta daha sürecek ve geceleri etkisini iyice artıracak" şeklinde bir uyarıda bulundu.

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu...

EGE: Az bulutlu ve açık... Bölgenin iç kesimlerinde, gece ve sabah saatlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık... Bölgenin iç kesimlerinde, gece ve sabah saatlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık...

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla kıyıları parçalı ve çok bulutlu... Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla kıyıları çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Artvin çevreleri kar yağışlı... Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Ardahan çevreleri kar yağışlı... Gece ve sabah saatlerinde, doğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık...

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir