• DOLAR 32.348
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2307.9
  • ...
Hüseyin Olmak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Olmak: Köyleri tek tek dolaşmaktır. İslamı anlatmaktır evinden yurdundan ayrı kalmaktır her şeyden vazgeçip Allah`a adanmaktır. Dünyayı elinin tersiyle itip kıyama durmaktır. İslamı yaşamaktır, gerçek Müslüman olmaktır. Kafirin söylentilerine kulak asmamaktır, bir can değil bin can feda etmektir. Bugünün putlarıyla Cihad etmektir, İsmail misali adanmaktır. İbrahim misali yanmak, Yusuf misali kuyulara atılmaktır. Eyyub gibi dermansız kaldığında sabretmektir. Ahmedi Muhammede layık bir ümmet olmaktır. Ateşten gömleği giymek, yandığında haz almaktır. Davan için şehit düşmek demektir. Bu dava çok büyüktür en iyilerimizi feda etmek gerek demektir. Beykoz Gazvesi`nden şehit olmak, Allah`a adanmaktır. Çocuklarının zekatı ben olayım demektir. İslam için can vermek demektir Hüseyin olmak....

Sana Olan Sevgimi Sordular? İsrail İçinde Filistin bayrağıyla yürümek gibidir dedim ve sustum.

 

Cundullah Ulutaş / Batman - Yaş: 23

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir