• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
Umut-Der den 300 Aileye Kutlu Doğum Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kısa adı Umut-Der ve Gıda Bankası olan "Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği" daha önce tespit edilen 300 aileye kutlu doğum haftası nedeniyle gıda ve elbise yardımına başladı.

Gıda bankasında kendilerinin ne ihtiyaçları varsa dolaşıp kendilerince alınması, yardıma muhtaç aileleri memnun etti. Dernek yetkililerin hazır bulunduğu yardımların verilmesi esnasında, izdiham yaşanmaması için aileler randevu usulü ile verilen saatte yardımlarını almaya geldiler.

Umut-Der Genel Saymanı Halil Gergin, "Kutlu doğum haftası nedeniyle başlattığımız yardım seferberliği neticesinde nisan ayı boyunca 300 aileye yardımda bulunacağız."dedi. Şu anda Umut Der`e kayıtlı 6 bin yardıma muhtaç ailenin bulunduğunu belirten Gergin, "imkânlarımız nispetinde kutlu doğum münasebetiyle nisan ayında 300 aileye yardımda bulunacağız. Bugün itibari ile 30 kişi ihtiyaçlarını aldılar. İnşallah zengin vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde 6 bin ailenin hepsine de yardımda bulunacağız."diyerek açıklamasına son verdi. (M. Sıddık Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir