• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
İHH Suriyeli öğretmenlere yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar ilçesinde faaliyette bulunan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Ceylanpınar temsilciliği, muhtaçların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Suriye’deki iç savaştan dolayı Ceylanpınar’a gelen Suriyeli öğretmenlere gıda yardımında bulunan Ceylanpınar İHH temsilciliği, Muhacir Der’de eğitim gören öğrencilere de masa, sıra ve ayaklı pervane yardımında bulundu.

Yaptığı yardım faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Ceylanpınar İHH temsilcisi Ömer Taştan, “Suriye’deki iç savaştan dolayı Ceylanpınar’a gelen Muhacir kardeşlerimizin eğitim faaliyetlerini sürdürebilmeleri için, kendi imkânları ve STK’ların yardımıyla oluşturdukları dersliklerde ders veren öğretmenlere gıda ve çeşitli yardımda bulunduk.” dedi.

Taştan, “Ayrıca Muhacir kardeşlerimizin eğitimlerini devam edebilmesi için Muhacir Der’in açtığı dersliklere masa, sandalye ve ayaklı pervane yardımında da bulunduk. Hayırsever vatandaşlarımızın göndermiş olduğu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için köprü olma görevimizi devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı. (Mustafa Kaynak – İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir