• DOLAR 32.491
  • EURO 34.621
  • ALTIN 2480.566
  • ...
Vali Koçak'tan Rektör Ağırakça'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Prof. Ağırakça, misafiri olan Vali Koçak'ı kapıda karşılayarak, bir süre sohbet ettikten sonra üniversitenin son durumu ve yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Rektör Ağırakça, göreve geldikleri süre içerisinde Mardin Artuklu Üniversitesi’nin adını en iyi şekilde duyurmak ve tarafsız bir bilim merkezi haline getirmek için çalıştıklarını anlattı. Rektör Ağırakça, büyük bir azim ve tıpkı Mardin'in ruhunda var olduğu gibi; kucaklayıcı bir anlayış ve görev bilinciyle çok ciddi çalışmaların içerisinde olduklarını kaydetti.

Artuklu Üniversitesi olarak, her düzeydeki araştırmacı ve öğrencilerin rahatlıkla araştırma yapabilecekleri bir çalışma imkânı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Rektör Ağırakça, Yüksek standartlara ve kaliteye sahip çalışma olanaklarının teminiyle; bölgenin en kapsamlı bilim merkezi olma hedefinde olduklarını söyledi.

Artuklu Üniversitesi'nin Mardin'in gelişmesi ve kalkınması için çok önemli görevler yaptığını ve yapacağına inandığını kaydeden Vali Ömer Faruk Koçak, ilin yöneticileri ve yerel dinamikleri olarak üniversitenin Mardin'e yapacağı katkıların destekçisi olacaklarının sözlerini ekledi.

Vali Koçak'ın Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça'ya yaptığı ziyaret, karşılıklı fikir alış-verişi ile devam etti. (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir