• DOLAR 32.54
  • EURO 34.622
  • ALTIN 2495.352
  • ...
Batman'da YGS Destekleme ve Yetiştirme Kursları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik Liselerde devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını ziyaretleri kapsamında Batman Anadolu Lisesini ziyaret etti. Çelik, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının verildiği sınıfları gezip, öğretmenlerden bilgi alarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Batman merkezde eğitim veren 12 Lisede açılan 101 sınıfta toplam bin 792 öğrencinin faydalandığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında öğrencilere, sayısal ve eşit ağırlık dersleri verilmekte. Ağustos ayının sonuna kadar öğrencilere eğitim verilecek kurslarda, öğrenciler YGS’ye hazırlanıyor.  Gezdiği sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Çelik öğrencilere başarılar diledi.

Bu sıcak yaz günlerinde harcadığınız emek boşa gitmeyecek diyen Çelik; “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak için, var olan imkânları sonuna kadar kullanıyoruz. Size sunulan bu imkânı en iyi şekilde kullanmak için, sıcak havalara ve tatile rağmen, burada bir emek harcıyor olmanız,  sizi daha güzel bir geleceğe taşıyacaktır. Burada harcadığınız emeğin boşa gitmeyeceğini biliniz. Bilgiyle kuşanmak daha güzel yarınlara, hızla ve emin adımlarla gitmek demektir. Sizi gösterdiğiniz bu çabadan dolayı kutluyorum, başarınızın devamını diliyorum. Yaz tatilinin önemli bir bölümünü öğrenmeye ayırmakla kendinizi, tatili çalışmadan geçiren arkadaşlarınızdan daha şanslı konuma getirdiniz. Bu kurslarda görev alan idareci ve öğretmen arkadaşlarıma,  özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul idarecileri de devam eden kurslarla ilgili bilgi vererek,  “Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda açtığımız kurslarda, sıcak havaya rağmen önemli oranda öğrenci katılımı sağlanmakta ve öğrenciler YGS’ye erken hazırlanmanın avantajı ile kendilerine özgüven duymakta.” İfadelerini kullandı.  (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir