• DOLAR 32.507
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2429.722
  • ...
Doğruhaber Osmaniye`deki Okurlarıyla Buluştu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
OSMANİYE- Doğruhaber Gazetesinin okurlarıyla yaptığı hasbihaller devam ediyor. Doğruhaber gazetesi yazarlarından Sait Şahin son olarak Osmaniye`de gazetenin okurlarıyla buluştu.

`Doğruluk Bizim Şiarımızdır`

Yurt genelinde okurlarıyla buluşan Doğruhaber gazetesi yazarı Sait Şahin son olarak Osmaniye`de gazetenin okuyucularıyla buluştu. Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği`nde (OSİYAD) kısa bir konuşma yapan Şahin, Doğruhaber gazetesinin doğruluk ilkeleri üzerine kurulduğunu belirterek `Bu Allah`ın bizden istediği bir şey Allah bizden dosdoğru olmamızı istiyor.Bizlerde Müslümanlar olarak gerek ferdi gerek kurumsal olarak doğru olmanın mücadelesini veriyoruz`diyerek gazetenin ilkelerini Allah`ın emrine göre belirlediğini ifade etti.

Şahin sesli ve görsel yayının önemine işaret ederek `Bizim görevimiz insanlara iyiliği emredip kötülükten sakındırmaktır.Ne olursa olsun başımıza ne gelirse gelsin bunu Allah`tan bilip sabretmeliyiz zira bu Sünnetullahtır, tüm peygamberler insanlara hakkı doğruyu götürmek için onca bela ve musibetlere göğüs gerdiler sabrettiler.örneğin hazreti Yahya zina için istenen fetvayı vermediği için şehid edildi. Günümüz Müslümanlarından da Hz Yahya misali fetvalar isteniyor. Zina, içki, kumar, faiz ve başörtü konusunda tavizler isteniyor. Taviz vermeyenler ise cezalandırılıyor. Nasıl ki kavmi, Hz Lut için `bunları yurdunuzdan sürüp çıkartın, muhakkak bunlar çokça temizlenen insanlardır` dediler. Yaptıkları hayasızlığa karşı çıkan Hz Lut`a karşı mücadeleye giriştiler. Günümüzde Müslümanların yaşadığı da bundan farksızdır. İnsanların ıslahı için çalışanların cezalandırılmak istenmesini bununla kıyaslamak mümkündür.` İfadelerini kullandı.

Nurullah Sak-İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29430.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29433.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29432.jpg

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir