• DOLAR 32.584
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2488.838
  • ...
Secde Anında Hırsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Bursa’nın Osmangazi merkez ilçe. Dikkaldırım Mihraplı Camiinde meydana gelen hırsızlık güvenlik kameralarına takıldı. Geçtiğimiz günlerde Bursa’nın merkez ilçelerinden Orhangazi’deki Mihraplı Camiinde cemaat yatsı namazı kılarken bir kişi de cemaatin eşyasına göz dikti. Hırsız, cemaat secdedeyken Hakan Aygün adlı vatandaşın çantasını çaldı.
 
SECDE ANINI BEKLEDİ
Cami cemaatinden Hakan Aygün, namaz sonrası çantasını bulamayınca güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarına takılan görüntülerde, cemaat secdeye gittiği anda kabanını çantanın üzerine bırakan bir kişi hırsız, bir süre bekleyip tekrar cemaatin secdeye gitmesini beklediği görülüyor. Güvenlik kameralarının görüntülerinde, hırsızın ikinci secdede montunu ve altında kalan çantayı da alıp hızla camiyi terk ediyor. Namaz sonrası çantasını bulamayan Hakan Aygün, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra acı gerçeği öğrendi.
 
“ALLAH’A EN YAKIN OLDUĞUMUZ ANDA YAPILDI”
Çantasında cep telefonu, kredi kartı, kimlikler ve bozuk paralar olduğunu söyleyen Aygün, “Aallah’a en yakın olduğumuz anda hırsızlık yapan kişiyi Allah’a havAle ediyorum” dedi. Aygün, camide böyle bir olayın meydana gelmesinin cami cemaatini çok üzdüğünü söyledi.

Haber7

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir