• DOLAR 32.592
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2506.925
  • ...
Cenazeler Ailelere Teslim Edildi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Batman`ın Kozluk ilçesi Yanıkkaya Köyü mevkiinde yabancı bir şirkete ait Şelmo Petrol Sahası`na gelen ve PKK mensupları oldukları iddia edilen silahlı kişiler, 3 kişiyi katletti, 2 kişiye de yaraladı.

Hayatlarını kaybeden özel güvenlik görevlileri Mücahit İçli (28) Nihat Dalkılıç (30) ve işçi Şerif Çoğlan`ın cenazeleri Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu arada hayatlarını kaybedenlerin yakınları da adli tıp kurumu önüne toplandılar.

İlke Haber Ajansına konuşan merhum Mücahit İçli`nin babası Senai İçli, olayı telefondan öğrendiğini söyledi. Saldırıyı gerçekleştirenleri kınayan İçli, saat 05.30`dan 12.00`ye kadar savcıyı beklediklerini ifade etti.

Saldırıda hayatını kaybeden Nihat Dalkılıç`ın (30) amcası Mehmet Selim Dalkılıç, akşamdan beri morgun önünde beklediklerini ifade ederek şunları söyledi; "3 tane cenaze var, ancak ne kimse bunları soruyor, ne de bize bir yol gösteriyorlar. 100 kişi sadece bir kişiyi bekliyor. Derdimiz zaten bize yeter, bir de savcının derdini çekiyoruz" dedi.

Saat 12.00`de savcının gelmesiyle otopsi işlemleri başladı, otopsi işlemlerinin bitimiyle Mücahit İçli`nin cenazesi Ergani`ye, Şerif Çoğlan`ın cenazesi Batman`a ve Nihat Dalkılıç`ın cenazesi Nusaybin`e defin edilmek üzere yakınları tarafından götürüldü.

Bu arada saldırıda hayatlarını kaybeden Mücahit İçli, Nihat Dalkılıç ve işçi Şerif Çoğlan`ın evli ve her birinin 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

M. Salih Keskin - İLKHA
http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/29427.jpg

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir