• DOLAR 32.588
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2414.266
  • ...
PKK Adana`da dindar bir şahsı çocuklarının gözleri önünde katletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`nın Seyhan ilçesinde akşam namazını kıldığı camiden evine dönen Ethem Türkben, (30) çocukları ile sofrada iken evini basan PKK`liler tarafından başından vurularak şehit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi`ndeki Hazreti Enes Camii`nde akşam namazını kılan Ethem Türkben, daha sonra aynı sokakta bulunan evine döndü. Ailece akşam yemeği için sofraya oturan Türkben`in evini basan maskeli 3 kişi, Türkben`i yakın mesafeden silahla vurdu.

Sofrada iken 3 çocuğunun gözleri önünde başından vurulan Türkben, yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

Türkben`in yakınları, saldırı sonrası olay yerinden kaçan maskeli saldırganların PKK`li olduğunu, daha önce de kendilerinin sürekli bu kesimden tehditler aldıklarını söylediler.

Öte yandan, Türkben`in saldırıya uğradığı Gülbahçesi Mahallesi`nde bugün PKK tarafından yapılan korsan gösteriler nedeniyle, gün boyu kepenklerin kapalı olduğu, gece de sokak gösterilerinin sürdüğü öğrenildi. Mahallede PKK`nin çıkardığı gerginlik halen devam ediyor. (İLKHA)

 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir