• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Rahmet Eli Gıda Bankası Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'da yaptığı hayırlı faaliyetlerle tanınan, Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi, Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, Ramazan ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği Başkanı Sabri Yıldırım, Ramazan ayı içerisinde toplam 830 aileye 65 bin 737 TL değerinde yardım yaptıklarını açıkladı.

Rahmet Eli`nden 830 aileye 65 bin 737 TL değerinde yardım

Ramazan ayının da bereketi ile yardım çalışmalarını arttırdıklarını ifade eden Rahmet Eli Gıda Bankası Başkanı Sabri Yıldırım, “Bu ay içerisinde 739 ailemize 34 bin 962 TL değerinde gıda yardımı yaptık. 91 ailemize 30 bin 775 TL değerinde nakit para verdik. 30 ailemize İHO EBRAR katkılarıyla gıda paketi ulatırdık ayrıca 3 yetim ailemizi de bir gönüllümüzün aracıyla giydirdik.  Allah`a Hamd olsun Ramazan ayı bereketli geçti. Bu noktada duyarlı olan hayırsever ve esnaf kardeşlerimizden Allah razı olsun diyoruz.” dedi.

“Yardım çalışmalarımız devam edecek”

Gerek yardım paketlerini gerekse de nakit para yardımlarını muhtaç ailelere birinci elden teslim ettiklerini ifade eden Sabri Yıldırım, “Ramazan ayı içerisinde bizlere müracaat eden ailelerimiz vardı. Daha önce müracaat etmiş olan ailelerimiz vardı. Bizler de onları değerlendirdik. Hayırsever vatandaşlarımız ve esnaf kardeşlerimiz aracılığıyla bu ailelerimize yardımda bulunduk. Yardım paketlerimizi, nakit para şeklinde yaptığımız yardımları bu ailelerimize tek tek birinci elden teslim ettik. Allah`a Hamd olsun Ramazan ayının başından bu yana 830 ailemize yardımlarımızı ulaştırdık. Yardım çalışmalarımız her ay düzenli olarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.  

Kurban Bayramı için de hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Yıldırım, yardım çalışmalarımız devam ediyor. Nasip olursa Ramazan ayı sonrasında da tespit etmiş olduğumuz ailelerimize yönelik yardım çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanında yine giyim yardımı hazırlığımız var nasip olursa Kurban Bayramı öncesi bir giyim yardımı yapmayı da planlıyoruz. Bununla beraber Kurban Bayramına yönelik de çalışmalarımız olacak.” diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir