• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
Sıcaklar bunaltmaya devam edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülke kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin, akşam saatlerinde Samsun'un doğusu ile Ordu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı, Kuzey Ege Kıyıları ve Çeşme ile Batı Karadeniz kıyı kesiminde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA:

Marmara: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzey kıyıları ile Çeşme çevrelerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu, kıyı kesimlerinin parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Samsun'un doğusu ile Ordu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Az bulutlu ve açık 22/31

Ankara: Az bulutlu ve açık 17/33

İzmir: Az bulutlu ve açık –sıcak 24/37

Adana: Az bulutlu ve açık –sıcak 23/34

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık –sıcak 22/41

Batman: Az bulutlu ve açık –sıcak 22/40

Van: Az bulutlu ve açık 15/29 (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir