• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
Gaziantep`te kız kaçırma kavgası: 10 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Merkez Şahinbey ilçesi Narlıtepe mahallesinde,dün iki komşu aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıktığı ileri sürülen ve silahların kullanıldığı kavgada 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, olaya karıştığı iddia edilen 5 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde iki komşu aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa süreli av tüfekleri ile sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kavganın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edilirken, yaralanan 10 kişi kentteki ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olayın yaşandığı sokakta geniş güvenlik önlemleri alınırken, olay yerinde çok sayıda boş kovan ve pompalı tüfek kapsülü bulundu.

Hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olaya karıştığı iddia edilen 5 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir