• DOLAR 32.37
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2325.369
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçakçılara baskın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te son bir hafta içerisinde durdurularak arama yapılan araçlar ile işyeri ve evlere yapılan baskınlarda, 40 kilo kubar  esrar, 277 bin 200 paket kaçak sigara ve 7 bin 200 adet cinsel uyarıcı  hap ele geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden  yapılan açıklamada,  Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir depoya 13 Temmuz tarihinde yapılan baskında 270 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olaya karışan Ş.K. C.M. ve A.S. isimli şüpheliler yakalanarak, yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildi.

Açıklamada  ayrıca, Gaziantep’in Merkez Şehitkamil  İlçesi  Kurbanbaba Mahallesinde şüpheli hareketleri ile dikkat çeken Suriye uyruklu bir şahsın üzerinde ve valizinde yapılan aramada, toplam 7 bin 200 adet muhtelif markalarda gümrük kaçağı cinsel uyarıcı  hap ele geçirildiği ve Suriye Uyruklu şüpheli şahıs gözaltına alındığı belirtildi.

Öte yandan  Dumlupınar Mahallesi’nde ise polisin takibi   sonucu durdurulan şüpheli bir araçta yapılan aramada da, aracın bagaj kısmında siyah torbalara paketlenmiş vaziyette 40 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan  4 kişinin, yasal işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.    (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir