• DOLAR 32.612
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2491.596
  • ...
Okul inşaatında 20 bin TL`lik hırsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Merkez Yeşilyurt Mahallesi civarında yeni tamamlanan bir okul inşaatına giren hırsızlar, 20 bin lira değerindeki malzemeyi çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre yapımı yeni tamamlanan okul inşaatına giren kişi veya kişiler, 20 bin lira değerinde ki inşaat malzemesini yanlarında getirdikleri araca yükleyerek kayıplara karıştı.

Olayla ilgili adli makamlara başvuruda bulunduklarını belirten yüklenici firmanın sahibi işadamı Bayram Girişen, “Burası 24 derslikli Merkez Yeşilyurt İlköğretim okuludur. Yapımı tamamlandı ve bu hafta içerisinde teslim edeceğiz. Buraya gelen hırsızlar, yan şantiyede istiflediğimiz 20 bin TL değerindeki malzememizi çalmışlar. Bayram tatiline giden bekçinin olmayışından istifade eden hırsızlar, yaklaşık 400 tane kalıpta kullanılan panoyu kamyonla gelip götürmüşler. Biz olayı fark ettiğimiz gibi polise haber verdik.” dedi.

Olayın araştırıldığını belirten Girişen, “Olayda bizim de ihmalimiz var. Çünkü bekçimiz bayram tatiline gittiğinde bizim dikkat etmemiz gerekirdi. Biz dikkat etmedik ve gelip kontrol etmedik. Olayın kim veya kimler tarafından gerçekleştirildiği ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Bingöl`de bu tip hırsızlık olayları pek olmuyor. Yaklaşık 20 bin TL değerinde zararımız var. Polis çağırdık tutanak tutuldu. Olayı kimin yaptığı şuan araştırılıyor. Polis ve Jandarma ortak bir çalışma başlatarak çevrede olayla ilgili ipucu arıyor.” diye konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir