• DOLAR 32.588
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2489.255
  • ...
`Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memur-Sen Van İl Temsilcisi Hikmet Bilgin Suruç'ta yaşanan saldırıyı kınayarak, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. Sağduyu tavsiyesinde bulunan Bilgin, "Bugün suçlama değil sorumluluk alma vaktidir." dedi.

Terörün, kimden ve nereden gelirse gelsin kınanması gerektiğini belirten Bilgin, sahnelenen bu oyunun, Türkiye'nin huzur ortamını ve Ortadoğu barışını hedef aldığını kaydetti.

“Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir”
Yaşanan katliamını sabote etmek isteyenlere karşı uyarıda bulunan Bilgin, “Bugün küresel bir senaryoyla karşı karşıyayız. Bu senaryoda rol alan aktörleri iyi tanıyor ve uyarıyoruz: Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiralara sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir.” dedi.

“Oynan Oyunu Boşa Çıkarmalıyız”
Herkesi oynan oyun karşısında, bir olmaya davet eden Bilgin, “Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha birlikteliğimizi ortaya koyarak oyunları boşa çıkarmalıyız. Büyük Memur-Sen ailesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve huzur ortamını bozmaya çalışanların tuzağına düşmemektir.”çağrısında bulundu.

“Hükümet Tezgâhlanan oyunu ortaya çıkarmalıdır”
Hikmet Bilgin açıklamanın sonunda, “Hükümet, tezgâhlanan oyunun arkaperdesini açığa çıkarmalı ve deklare etmelidir. Bu vahşetin tek hedefi vardır. O da bin yıllık kardeşliğimizi bozmaktadır. Halkımız oyuna gelmemelidir.”denildi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir